ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΦΙΛΙΑΣ BEST BUDDIES

🔔 Κουδούνια Φιλίας 2019_Best Buddies Greece

✔️ Ψάξε - Βρες - Πάρτο!

🔔 Ανέβασε φωτογραφία στα social media με τα hashtags #BestBuddiesBells #Filarakia #LetsBeFriends... και γίνε αρωγός του μηνύματος «Η Φιλία Είναι Δώρο»

🔜Την Πέμπτη 6 Ιουνίου τα κουδούνια φιλίας θα χτυπήσουν δυνατά το πρωί στον πεζόδρομο της πόλης μας! 🔔

www.bestbuddiesgreece.gr ☀️

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας μάς μάγεψαν σημερα το πρωί στη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας και γέμισαν χαμόγελα και ενθουσιασμό τους παρευρισκομένους.
Ευχαριστούμε θερμά την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου καθώς και τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Στέφανο Μπιτόπουλο για την προσφορά δώρων στα παιδιά και τις εγκάρδιες ευχές τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ευχαριστήριο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ομάδα νέων της πόλης μας και συγκεκριμένα η κα Κατερίνα Θεοδωρίδου, η κα Ιωάννα Κεσενλή, η κα Κατερίνα Κεσενλή, η κα Ελεάνα Παπαγεωργιάδου και η κα Σοφία Σιτζόγλου πήραν την πρωτοβουλία και σε συνεργασία με τη ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, διοργάνωσαν εκδήλωση την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 στον πολυχώρο του ξενοδοχείου Mediterranean Village, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για τους σκοπούς της ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ. Στην εν λόγω εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου κυρίως νέων της πόλης μας ενώ προσήλθαν σ΄αυτήν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης κ. Αθανάσιος Λιακόπουλος ως εκπρόσωπος του Δήμου Κατερίνης, ο Δήμαρχος Δίου- Ολύμπου κ. Κώστας Δημόπουλος και οι πρώην βουλευτές κ. Κωνσταντίνος Κουκοδήμος, κα Άννα Μάνη και κα Ελισάβετ Σκούφα.
Το Δ.Σ. της ΜΕΡΙΜΝΑΣ ευχαριστεί θερμά τις παραπάνω αναφερόμενες κυρίες για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία και έδωσε τη δυνατότητα να γίνει ακόμα περισσότερο γνωστό το έργο της ΜΕΡΙΜΝΑΣ, κυρίως στους νέους της πόλης μας. Τέτοιες πρωτοβουλίες κοσμούν αυτούς που τις αναλαμβάνουν αλλά και την πόλη και τους κατοίκους της.
Από το Δ.Σ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
To the moon & Back

PARTY ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!
Ας κλείσουμε το φετινό καλοκαίρι μεταδίδοντας όλοι μαζί το μήνυμα της αλληλεγγύης και της αισιοδοξίας!
Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί το τελευταίο ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι στην παραλία που βρίσκεται μπροστά στον πολυχώρο του ξενοδοχείου Village Mediterranean!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύλλογος Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας

Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 ο Σύλλογος Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας διοργάνωσε έκθεση street art στην πόλη μας στην οποία συμμετείχαμε κι΄εμείς με δημιουργίες των παιδιών.
Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές για την τιμή που μας έκαναν να φιλοξενήσουν τα έργα μας και ιδιαίτερα την κα Κατερίνα Βαρβούτη, η οποία εθελοντικά προσπαθεί να μυήσει τα παιδιά στον κόσμο των χρωμάτων και της δημιουργίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκδρομή στον Όλυμπο

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία έζησε ομάδα φιλοξενουμένων ΑμεΑ της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης , εχθές 21/05/2015 με την επίσκεψή τους στους πρόποδες του Ολύμπου και συγκεκριμένα στο ρέμα της Αγίας Κόρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ημερίδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 η ΕΣΑμεΑ σε συνεργασία με τη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης πραγματοποίησε ημερίδα στο πλαίσιο λήξης του προγράμματος, που υλοποίησαν από κοινού, με τίτλο «Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης Ατόμων με Βαριές Αναπηρίες και Πολλαπλές Ανάγκες Εξάρτησης σε Κοινωνικές Δεξιότητες». Στην ημερίδα που σημείωσε μεγάλη επιτυχία παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου, ο Βουλευτής κ.Χαρίλαος Τζαμακλής και η εκπρόσωπος του Δημάρχου κα Ροδή Ελευθεριάδου , οι οποίοι χαιρέτησαν την εκδήλωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ