Ευχαριστήριο εις μνήμη Χρήστου Βασιλειάδη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης ευχαριστεί θερμά την κυρία Ελένη Πουρσανίδου και την οικογένεια του Χρήστου Βασιλειάδη για την κατάθεση χρηματικού ποσού στο ταμείο του Συλλόγου εις μνήμη του.

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Καραπούλιος

Ευχαριστήριο εις μνήμη Γεωργίου Κοτζαμανίδη

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης ευχαριστεί θερμά την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ για την κατάθεση 1000 ευρώ στο ταμείο του Συλλόγου εις μνήμη του Γεωργίου Κοτζαμανίδη, τέως προέδρου Ε.Σ.Ε. Πιερίας.

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Καραπούλιος

Ευχαριστήριο εις μνήμη Μαρίας - Ιωάννας Δεληγιάννη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης ευχαριστεί θερμά  το Σύλλογο

Διδασκόντων του 3ου ΓΕΛ Κατερίνης για την κατάθεση χρηματικού ποσού στο ταμείο του Συλλόγου στη μνήμη της μαθήτριας του σχολείου Μαρίας -Ιωάννας Δεληγιάννη και της μητέρας της Σβετλάνας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ - ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΕΛΕΝΗΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης ευχαριστεί θερμά τις οικογένειες Ελευθερίου και Ναταλίας Λαναρά, Παναγιώτη και Μαρίας Μπούσιου, Γεωργίου Λαναρά και Βασιλείου Λαναρά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ-ΕΙΣ ΜΝΗΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΜΕΛΛΙΟΥ

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης ευχαριστεί θερμά τους εκπαιδευτικούς του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης για την κατάθεση χρηματικού ποσού στο ταμείο του Συλλόγου στη μνήμη της Θεοδώρας Μέλλιου, μητέρας της δασκάλας του Σχολείου Παρασκευής Μέλλιου.

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Καραπούλιος

«Βάζουμε καλάθι»

Για ακόμα μια χρονιά δώσαμε το ηχηρό μήνυμα της ισότητας των Ατόμων με Αναπηρία. Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας ΑμεΑ, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Β’ ΔΑΚ, διοργανώσαμε το 5ο Τουρνουά καλαθοσφαίρισης μικτών ομάδων ειδικών και τυπικών σχολείων, UNITY – The Tournament. Ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στην πόλη της Κατερίνης ως η γιορτή της σημαντικής αυτής επετείου. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ