ΕΠΙΣΚΕΨΗ -ΜΟΥΣΕΙΑΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ

Στις 22/5/2019 και 28/5/2019, πραγματοποιήσαμε επισκέψεις στην Μουσειακή Αποθήκη Μακρυγιάλου. Ξεναγηθήκαμε στον πρώτο όροφο, οπού έγινε εισαγωγή στην ιστορία και αρχαιολογία της Βόρειας Πιερίας μπροστά σε γραφιστικά με αναλογικό πληροφοριακό υλικό και φωτογραφίες σημαντικών ευρημάτων από την περιοχή. Στη συνέχεια, περιηγηθήκαμε μπροστά σε προθήκη με αγγεία και ευρήματα κλασικής – ελληνιστικής εποχής και σε δεύτερη προθήκη, με αγγεία της Εποχής Σιδήρου. Μετά την ξενάγηση μας δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε επιμορφωτικά παιχνίδια στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Στη συνέχεια, οδηγηθήκαμε στην αίθουσα συντήρησης στο ισόγειο, όπου οι συντηρητές, μας μετατρέψανε σε «βοηθούς» τους, ζητώντας να επιλέξουμε από το σύνολο οστράκων (σύγχρονων αγγείων) τοποθετημένων σε ειδικά τελάρα, αυτά που συνανήκουν, να τα πλύνουν και να τα συγκολλήσουν, εισάγοντάς τους έτσι στα μυστικά της συντήρησης.

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΜ ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ

Το μεγαλύτερο Κατασκηνωτικό Project είναι και φέτος πραγματικότητα!

Η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης συμμετέχει στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.ΑμεΑ. για το 2019 και ζητά συνοδούς 18 ετών και άνω.

Συμπλήρωσε τη φόρμα:
https://forms.gle/iYXNfqBEop5kAURy9

Κάνε αίτηση τώρα! Ζήσε την εμπειρία μαζί μας!

#bethechange #summercampsproject

ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΦΙΛΙΑΣ BEST BUDDIES

🔔 Κουδούνια Φιλίας 2019_Best Buddies Greece

✔️ Ψάξε - Βρες - Πάρτο!

🔔 Ανέβασε φωτογραφία στα social media με τα hashtags #BestBuddiesBells #Filarakia #LetsBeFriends... και γίνε αρωγός του μηνύματος «Η Φιλία Είναι Δώρο»

🔜Την Πέμπτη 6 Ιουνίου τα κουδούνια φιλίας θα χτυπήσουν δυνατά το πρωί στον πεζόδρομο της πόλης μας! 🔔

www.bestbuddiesgreece.gr ☀️

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

            ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

Το Δ.Σ. της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία MAXI ΑΒΕΕ για τη συνεχή προσφορά απορρυπαντικών και χαρτικών ειδών στο Φορέα μας.

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Καραπούλιος