Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι

Αξιοποιώντας λοιπόν την πολύτιμη προσφορά των εθελοντών μας μπορούμε στο Εργαστήρι μας να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα, για όσους επιθυμούν να μας βοηθήσουν και να μοιραστούν μαζί μας τη χαρά τους.

Δημιουργική Απασχόληση

Τα χέρια ποτέ δεν είναι αρκετά!! Οι εργαζόμενοι στις δομές προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο τομέα της διημέρευσης των παιδιών. Μπορείς και εσύ να συνεισφέρεις κάνοντας πιο εύκολο το έργο αλλά και δίνοντας τους την ευκαιρία να κάνουν πράγματα που δεν θα μπορούσαν να τα κάνουν χωρίς την παρουσία σου. Οι εθελοντές της ομάδας μας με δύναμη και κέφι χαρίζουν πολλά χαμόγελα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Παζάρια / Εκθέσεις

Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης διοργανώνει παζάρια και συμμετέχει σε διάφορα παζάρια και εκθέσεις, που σκοπός τους είναι η οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας και η ενημέρωση του κόσμου για το έργο μας. Φυσικά η παρουσία των εθελοντών μας και εκεί είναι παραπάνω από απαραίτητη.

Εθελοντική Προσφορά ανάλογα με την επαγγελματική δραστηριότητα

Σημαντική είναι η συνεισφορά ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν στο Σύλλογο μας μέσα από την επαγγελματική τους δραστηριότητα προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες στους στα παιδιά. Έτσι λοιπόν στο Σύλλογο υπάρχουν εθελοντές γιατροί, δικηγόροι, εκπαιδευτικοί και άλλοι επαγγελματίες οι οποίοι βρίσκονται κοντά στα παιδιά, όποτε παρουσιαστεί ανάγκη.

 

Συμπληρώστε την Αίτηση Εθελοντικής προσφοράς!!